Nancy Cardozo

Des de molt petita he estat involucrada en el món de la dansa i l’esport.
Als 7 anys vaig començar en ballet i als 16 anys vaig iniciar la meva carrera com a ballarina de jazz, hip-hop, aeròbica, funky, llatí i tango, per després dedicar-me a fer classes durant més de 15 anys a Argentina i a Espanya. També vaig participar com a coreògrafa de diferents agrupacions de ball.

Quan em vaig retirar del Fitness, em vaig dedicar al Pilates i a la gimnàstica correctiva.

Vaig descobrir que el cos humà és una màquina perfecta capaç d'aconseguir canvis extraordinaris

Però, què passava amb aquells cossos amb tants problemes patològics o amb deformacions? Veient el panorama tan negatiu vaig seguir buscant el perquè i també que em parlessin de la bellesa de les formes i elegància del cos humà i de com trobar un equilibri en aquestes formes.

L’any 2008 m’incorporo a l’Estudi Dynamyc Pilates, on he anat aprofundint més en el coneixement del cos, les seves peces, engranatges, moviments…i la seva energia, va ser així com vaig arribar a l’Educació Somàtica, a l’estudi del Sól Pèlvic, i al Mètode Rolfing … a través d’aquest coneixement i prenent plena consciència de la importància del moviment i experimentant-lo en mi mateixa, vaig descobrir aquest nou horitzó de mil possibilitats per al benestar físic, mental i emocional.

Des de llavors he estat en contínua evolució i formació en diverses disciplines del moviment, procurant en l’actualitat transmetre tota aquesta meravellosa informació.

Cal destacar que actualment he començat la formació en Descodificació Biològica Original, aquest mètode ens aporta encara més consciència que els nostres bloquejos físics, que són en la seva majoria, bloquejos emocionals no solucionats en la nostra ment.

Share